dijous, 18 de desembre del 2014

Propostes per repassar jugant aquestes vacances

1. Llegiu un conte a algú de la vostra família (germans, avis, pares...) i quan acabeu feu-los preguntes per veure si han estat ben atents/tes. Abans l’haureu de llegir vosaltres i preparar-vos les preguntes.

2. Inventeu un conte o canvieu el final d’un conte que ja sabeu. El podeu escriure i acompanyar-lo d’un dibuix del vostre moment preferit de la història.

3. Segur que a casa teniu cartes (baralla espanyola, UNO, etc.) agafeu-ne dos a l’atzar i feu càlcul mental (sumeu-les, resteu-les, multipliqueu-les....). Podeu jugar sols o amb altres persones.

4. Inventeu un problema matemàtic. Quan l’hagueu solucionat expliqueu-li a algú a veure si també sap resoldre’l, si arriba al mateix resultat, si ho fa de la mateixa manera que vosaltres o diferent. Després inventeu-ne un de més difícil.

5. Busqueu un regle o una cinta mètrica i mesureu diferents objectes: joguines, fruites, fotografies...

6. Agafeu el vostre CD de l’Activity Book d’anglès i demaneu als pares que us deixin jugar-hi una estoneta amb l’ordinador.

7. Entreu als enllaços següents:

Per jugar amb problemes de mates

Per divertir-vos amb les majúscules

8. Expliqueu a la vostra família alguna cosa graciosa o que us hagi agradat molt que us ha passat a l’escola, al parc amb els amics, a l’extraescolar... i encara no heu tingut temps de comentar-los-hi. Abans, penseu com ho explicareu per a què us entenguin!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada