dijous, 18 de desembre del 2014

Propostes per repassar jugant aquestes vacances

1. Llegiu un conte a algú de la vostra família (germans, avis, pares...) i quan acabeu feu-los preguntes per veure si han estat ben atents/tes. Abans l’haureu de llegir vosaltres i preparar-vos les preguntes.

2. Inventeu un conte o canvieu el final d’un conte que ja sabeu. El podeu escriure i acompanyar-lo d’un dibuix del vostre moment preferit de la història.

3. Segur que a casa teniu cartes (baralla espanyola, UNO, etc.) agafeu-ne dos a l’atzar i feu càlcul mental (sumeu-les, resteu-les, multipliqueu-les....). Podeu jugar sols o amb altres persones.

4. Inventeu un problema matemàtic. Quan l’hagueu solucionat expliqueu-li a algú a veure si també sap resoldre’l, si arriba al mateix resultat, si ho fa de la mateixa manera que vosaltres o diferent. Després inventeu-ne un de més difícil.

5. Busqueu un regle o una cinta mètrica i mesureu diferents objectes: joguines, fruites, fotografies...

6. Agafeu el vostre CD de l’Activity Book d’anglès i demaneu als pares que us deixin jugar-hi una estoneta amb l’ordinador.

7. Entreu als enllaços següents:

Per jugar amb problemes de mates

Per divertir-vos amb les majúscules

8. Expliqueu a la vostra família alguna cosa graciosa o que us hagi agradat molt que us ha passat a l’escola, al parc amb els amics, a l’extraescolar... i encara no heu tingut temps de comentar-los-hi. Abans, penseu com ho explicareu per a què us entenguin!

Fotografies del 1r trimestre de 3r

Ja estan aquí!

En aquest vídeo podreu veure les fotografies de diferents activitats que hem realitzat des de principi de curs. Esperem que us agradin molt.


dimarts, 9 de desembre del 2014

Nadala de 3r: M'agrada el Nadal

Hola a totes i tots!

Ja estem acabant el primer trimestre i queda ben poquet pel concert de nadales. 

A 3r, hem treballat la cançó M'agrada el Nadal molt i molt, no només a música, sinó també a llengua catalana! 

Si la voleu escoltar i cantar, cliqueu a sobre del nom de la cançó.