dimarts, 7 de juliol del 2015

Resum de 4t

Nois i noies, aquí teniu algunes de les fotos de totes les sortides i activitats que hem anat realitzant durant el curs. Espero que us agradin!




divendres, 3 de juliol del 2015

dimarts, 23 de juny del 2015

L'hort de cicle mitjà: herbes aromàtiques

El primer trimestre, l'alumnat de 3r. i 4t. va plantar herbes aromàtiques a l'hort. Concretament, es tractava de sis plantes: menta, farigola, romaní, lavanda, sàlvia i julivert. 
Al llarg del curs les hem anat regant, tot observant com són aquestes plantes i com creixen. Finalment, hem elaborat alcohol de romaní i cadascú ha pogut endur-se'n una ampolleta a casa. 
Aquí teniu les fotografies de tot el procés seguit durant l'any, esperem que us agradin molt!


dissabte, 13 de juny del 2015

Jocs Romans

El 10 de juny 3r B va participar als Jocs Romans. Aquí en teniu algunes fotografies!



dimarts, 9 de juny del 2015

divendres, 22 de maig del 2015

Sortida de 3r a Can Palós


Dimarts 19 de maig, les classes de 3r vam anar de sortida a Can Palós. Aquesta antiga masia està situada al Camí de l'Anell Verd de Sant Boi. Guiats pels monitors i monitores, vam fer d'exploradors al bosc i vam conèixer dos ambients: la pineda i l'alzinar. Primer, vam estudiar-ne els factors físics amb diferents aparells de mesura, després vam identificar plantes amb claus dicotòmiques i, per acabar, vam atrapar insectes per observar-los i alliberar-los després. 
Us deixem el recull de fotografies!





dimarts, 3 de març del 2015

3r a Can Tinturé

Les classes de 3r estem treballant la matèria i els materials a l'àrea de coneixement del medi. Per poder fer-nos una idea de la transformació de la matèria, ens hem anat fixant últimament en un material que ens envolta cada dia: les rajoles. A partir de terra argilosa i aigua s'elabora el fang, el qual es cou per obtenir ceràmica. 

Avui hem fet una sortida on ens ho han explicat de meravella. Hem anat a Esplugues, concretament al Museu de Ceràmica "la Rajoleta" per entendre el procés tradicional de fabricació de rajoles. A més, Can Tinturé hem realitzat un taller de decoració utilitzant la tècnica de la trepa. Per acabar, hem anat a un parc fantàstic a dinar i a jugar.

Aquí teniu les fotografies, que tots els nens i nenes estaran encantats de veure amb vosaltres!



dimarts, 24 de febrer del 2015

AUDICIÓ MUSICAL


Aquí teniu el text que hem construït entre tots i totes per explicar a les famílies què hem fet avui:


Hola!

Avui les classes de 3r hem anat d'excursió a sentir corda fregada. Hem anat caminant a Can Massallera a escoltar música. 

Al teatre de Can Massallera hem vist un quartet de corda. Està fet per una viola, dos violins i un violoncel. Han tocat cançons de músics famosos com Vivaldi. 
Hem sentit moltes cançons però només us en direm quatre:
- una és La Primavera
- una altra és Entertainment
- també Por una cabeza
- i La Taberna.

El que més ens ha agradat són totes les cançons, veure els instruments i el Pizzicato.

Al sortir hem vist els gegants de Sant Boi que es deien: Ramona i Baldiri i el drac dels Correfocs de les Festes Majors. Després hem arribat a l'escola. 

Ens ho hem passat molt bé. Us deixem les fotografies.

Adéu!